Wednesday, August 11, 2021

Flipkart Quiz Answers Today – Win SmartPhone, SuperCoins

0 comments
Views

 Flipkart Quiz Answers Today 11 August 2021 – Hello Guys Here We Provide Daily All Correct Answers Of The Flipkart Daily Quiz And Also Provide Full Details Of The Quiz. We Daily Update All Quiz Answers So You Will Get All Correct Answers.

Now Flipkart Is Running 6 Quiz Contests So You Can Play These Games To Win Free SuperCoins, Vouchers, And SmartPhones.

How To Play Flipkart Quiz Answers Today

1. First Of All Open Your Flipkart App And Go To Game Section.

2. Click On Play And Win Button.

3. Here You Need To Watch Video Because All Questions Asked Between Entire Video.

4. Watch The Video And Answer All Questions As We Provided In Post.

5. After Giving All Answers To Flipkart Quiz You Will Get A Surprise Gift.

6. Now Click On Unlock Reward Button.

7. Here You Will Get Any Free Gift Like Gift Voucher Or Super Coins.


Flipkart Quiz Answers Today – 11 August 2021

Here Is The All Flipkart Daily Quiz Answers. Play Flipkart Quiz Games And Win Free Gift Vouchers, Super Coins, And More.

Flipkart Fake Or Not Answers Today

S4E242: Bahrain ->SL ->India? 

Question 1: Jacqueline Fernadez Was Born In Bahrain?

Answer: Not Fake

Question 2: Water Is The Most Common Element On Earth?

Answer: Fake

Question 3: Hippopotamus Create Their Own Sunscreen?

Answer: Not Fake

Flipkart Daily Trivia Answers Today

Question 1: Which Aamir Khan Film Was Nominated For A BAFTA Award?

Answer: Rang De Basanti (C)

Question 2: In The Film Welcome, Which Two Creatures Are Present In Majnu Bhai’s Painting?

Answer: Horse And Donkey (A)

Question 3: Which Hindi Film Is Supposedly Based On The Life Of The Criminal ‘Abdul Latif’?

Answer: Raees (A)

Question 4: An Actor From Which Film Was Awarded A Posthumous Oscar Award For Best Supporting Actor?

Answer: The Dark Knight (A)

Question 5: Lan Mckellen Plays The Role Of Which Superhero In The X-Men Universe?

Answer: Magneto (C)


Flipkart Sirf Ek Minute Answers Today

S1E27: Singapore: Country Ya City?

Question 1: Which Colour Is Formed On Mixing Red And Yellow


Answer: Orange (B)

Question 2: Which Of These Is A Continent

Answer: Australia (A)

Question 3: In The Film Neerja Which Airline Does Neerja Bhanot Works For

Answer: Pan Am (B)

Question 4: Which Direction Does A Compass Always Point Towards

Answer: North (A)

Question 5: Which Of These Cricketing Events Was The First To Be Held

Answer: Women’s ODI World Cup (C)

Question 6: Which Of These Is The Name Of A Country And A City

Answer: Singapore (D)

Flipkart Crime Stories Quiz Answers – 27 July 2021

S02E16: Double Murder Mystery

Question 1: At Time Of Death In Which Hand Kishore Was Holding Gun?

Answer: Left Hand (A)

Question 2: Which Lead Will Help Solve The Case?

Answer: Check ATM CCTV Footage (B)

Question 3: Who Is The Killer?

Answer: Rohan (B)

Flipkart Kya Bolti Public Answers Today

S3E30: Timeless Beauties

Question 1: Which Actress Has Aged More Gracefully?

Answer: Rekha (A)

Question 2: Do Indians Take Shower Daily During Winters?

Answer: Yes (A)

Question 3: Indians Would Pet Which Wild Animal?

Answer: Panda (B)


Daam Sahi Hai Answers Today

S2E97: Lego Toys

Question 1: Slide To Guess The Mrp Of The Book Rich Dad Poor Dad

Answer: Rs.399 (B)

Question 2: The Brand Pigeon Originated In Which Country

Answer: Japan (A)

Question 3: The MRP Of Lego 60256 Racing Cars Is Less Than 1450

Answer: False (B)


Flipkart Khel Paheliyon Ka Answers Today

S1E71: Sports Special 

Question 1: Who Am I?

Answer: PRITHVI

Question 2: What Is This?

Answer: BOXING

Question 3: Who Am I?

Answer: TIGERWOODS